sábado, 12 de marzo de 2016

EL RODATGE: Dia 7

(dijous, 1 d'agost de 2013)
COSME HIERRO i JORDI MONTULL
Pista de Sant Francesc d’Assis

El XAVI va tenir la gran idea de convidar al Sanesbar Meeting Day de 2014 al JORDI MONTULL. Mai va ser jugador del Sanesbar, però ens coneixia de feia molt anys i inclús, en aquella època, contribuïa amb les seves 20 ptes. a comprar la nostra revista.

Considero que era un jugador que, en qualsevol moment de la nostra història, hauríem d’haver fitxat. Potser hagués jugat un paper important a la nostra història en l'època en la que no anàvem gaire sobrats de jugadors.

El cas és que el JORDI MONTULL es va trobar a gust amb nosaltres, vam estar parlant del documental i ell va facilitar el fet de poder filmar a la nostra seu original: la pista de Sant Francesc d'Assis, sempre tant estimada.

El dia que ens vam convocar el XAVI, el COSME, el JORDI MONTULL i jo al carrer Ramon Turró, va ser un dia molt especial. Tornàvem a un escenari molt recordat i he de confessar que, travessar el passadís i entrar novament a la pista va ser molt emotiu.

El capellà de la parròquia ens va animar a filmar i així ho vam fer; tractant de enregistrar vestuaris, fàbrica de gel i pista de futbol sala des de tots els angles. Regnava el silenci, així que l’enregistrament de les respostes del COSME i del JORDI MONTULL van quedar prou be.

El COSME és un esperit jove i sempre ho serà. Barrejar futbol, amics i familia és per ell un coctel amb una alta càrrega d'energia. Recorda aquella època com un període immillorable i per ell, tornar al santuari de Sant Francesc, va ser com viatjar en el temps. A un temps daurat.

1 comentario:

  1. Quina bona pensada per veure fil per randa com va anar la filmació.

    ResponderEliminar