sábado, 12 de marzo de 2016

EL RODATGE: Dia 4

(diumenge, 14 de Juliol de 2013)
CARLES SALAS i MANEL MAÑÁ
Bar Versalles
El Bar Versalles havia estat, als anys 80, lloc de reunió per les nostres assemblees. Altres llocs havien estat el Spencer (al soterrani del Cine Napols), el pub Bárbaras (Pg.Fabra i Puig) o el Drugstore David

Així que vaig triar aquest lloc per incloure’l al documental i vaig convocar al MANEL MAÑÁ, perquè està al costat de casa seva.

Com sabia que hauria d’anar a filmar en algun moment al CARLES SALAS a la famosa parada del autobús 34, vaig pensar que, per diversificar els escenaris, podria convocar-lo també a ell per aquest dia.

Va ser un matí molt agradable, amb dos amics amb els que apart de moments futbolístics havia compartit moltes estones de música i somnis. Aquest dia només ens faltava un guitarra; el NACHO.

Vam demanar permís al “jefe” per filmar en la part de dalt del Versalles, argumentant que teníem pensat de reunir-nos una bona colla per fer una celebració. El CARLES va estar molt convincent. La veritat és que llavors no podíem imaginar que acabaríem fent realment la reunió en motiu del sopar del campionat de tennis.

Vam filmar sense problemes, però el soroll de plats i tasses emprenyava bastant i em feia patir.  El MANEL i el CARLES van rememorar temps passats. Temps de vagues i manifestacions a l’Institut, de medalles, de golejades i en definitiva, d’un temps que ens va fer feliços.


No hay comentarios:

Publicar un comentario