viernes, 11 de marzo de 2016

EL RODATGE: Dia 3

(dissabte, 13 de Juliol de 2013)
RAMON VALLS
Carrer de l’Art / Jardins del Congrés / Antic canòdrom Meridiana/
Àrea Cotxeres Borbó.


La meva amistat amb el RAMON VALLS data del Paleolític. Els mamuts passejaven pel Passeig de Maragall. Ens vam conèixer a cinquè d’EGB, i per temps que passi mai ens desconnectem; sempre tenim present que som amics.

És un tipus agraït i que gaudeix molt de les trobades. Quan vàrem quedar per la filmació, es va presentar amb la samarreta commemorativa del Sanesbar. Es igual que li diguis mil vegades que no és Sanésbar, sino Sanesbar.  Ell ja ho sap, però seguirà dient Sanésbar. És el RAMON VALLS.

Aquest dia va ser molt productiu perquè amb l’ajuda del XAVI i del GUILLEM, vam poder filmar un bon nombre d’introduccions. Al carrer de l’Art especialment inicio el FENT MEMÒRIA, tot recordant cóm ens reuníem a casa del RAMON VALLS per jugar amb els cromos de futbol xapa.

La idea de jugar a futbol sala va partir d’ell, i en l'època en la que va formar part del C.E.Sanesbar sempre participava amb propostes, especialment per millorar la organització.

El basket va fer la competència al futbol sala i en 1982 va deixar l’equip definitivament.  Molts de nosaltres el recordem arribant a la pista amb la pilota de basket; i en quant havia ocasió, se’n anava a encistellar.

Per això tenia clar que volia filmar al menys una seqüencia amb el RAMON VALLS encistellant. Ens vam anar a l’espai on abans havia el canòdrom Meridiana; i on sabíem que havia cistelles de basket.

Les seves respostes les vam filmar als jardins del Congrés (Jardins de Massana), on abans hi havia hagut el camp que va ser el nostre primer camp d'entrenament.

Els jardins i els parcs son generalment bons escenaris per filmar. Llàstima dels gossos.



No hay comentarios:

Publicar un comentario