domingo, 13 de marzo de 2016

EL RODATGE: Dia 11

(dissabte, 29 de desembre de 2014)

CARLES MARCOS i introduccions
Avda.Rio de Janeiro / Escola Pegaso / Sant Francesc d'Assis.

La gran part del rodatge de FENT MEMÒRIA s'havia enllestit en mes i mig (Juny a Agost de 2013), però encara faltaven moltes introduccions -locucions sobre els esdeveniments sanesbarencs-. I vaig trigar més d'un any a trobar un dia per fer-ho.

Arribada aquesta jornada, vaig voler aprofitar per convidar al 
CARLES MARCOS i filmar a la Avda.Rio de Janeiro, per rememorar la gènesi del C.D.Sanesbar.

Al 1979 a la Avda.Río de Janeiro es trobaven els barracons prefabricats del Institut Sant Andreu-Valldaura. Aquells barracons -que eren provisionals- van durar molts anys. Ara ja són cosa del passat.  Llavors, mentre el CARLES MARCOS i jo cursavem segon de B.U.P. vam començar a buscar gent per muntar un equipet.
 

Finalment vam formar un grup de catorze; amb alumnes del I.N.B.Sant Andreu (CARLES MARCOS, CARLES SALAS, MANEL MAÑÁ, JOSEP LLUIS RABINAD, JORDI BALCELLS, NACHO TORREBLANCA,  i jo mateix), del Institut Sant Josep de Calassanç (RAMON VALLS, ANDRÉS MILLÁN, ALBERT CODINA i JAVI TORNERO), més antics alumnes de la escola Ignasi Iglesias (JOAN PUJOL i JOSEP VALLS) i el XAVI RUIZ, que era el més petit i encara anava a
EGB, al Ntra.Sra.de Meritxell.

A
questa jornada, especialment freda, el GUILLEM es va encarregar de filmar i el MARCOS tenia molt present que en aquella època la nostra prioritat era, més que estudiar, el muntar un equip de futbol-sala.



Aquest dia tocava intensiu, així que per la tarda v
am tornar a Sant Francesc, per filmar un grapat d’introduccions que no havíem tingut temps de realitzar a la llunyana jornada 7.

El JORDI MONTULL ens va facilitar la entrada; vam poder pujar al campanar de la parròquia, on vaig poder filmar una excel·lent panoràmica -amb la que s'obre el documental-, i vam poder contrastar que la pista havia canviat molt des d'uns mesos enrere.

A la foto GUILLEM es port veure que s'encarrega de fer servir la màquina amb la que es va enregistrar tot el reportatge. XAVI és l'autor de la majoria de les fotos de FENT MEMÒRIA.


El JORDI MONTULL ens havia avisat que s’efectuaria una remodelació integral de la pista i efectivament així va ser; vam haver de filmar a l’annex; on estava la pista de basket perquè estava tot aixecat per obres. A més, els operaris de tant en tant anaven fent anar les màquines i no havia més remei que aturar la filmació.


Amb aquest dia pràcticament va quedar filmat tot; només quedaven tres o quatre introduccions que podria filmar en qualsevol moment i les relatives a les noticies de La Veu, que filmaria a casa meva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario